ILTA-AIHKI, 30 x 40 cm giclée-vedos

75,00  sis. alv 10%

Signeerattu ja numeroitu giclée-vedos Hahnemühlen 290 gsm hamppu-paperille (60% hamppukuitua • 40% puuvillaa). Painettu Suomessa.

Koko 30 x 40 cm. Julistelista on kuvausrekvisiittaa.

Kuvan originaali on maalattu Pyhätunturissa marraskuussa 2021.

Suuri aihkimänty kasvoi rakkakivikon keskellä, en voinut ymmärtää mistä sen juuret saivat maata ja voimaa. Yläpuolella oli pelkkää kalliota louhikkoa. Tuulinenkin sen kasvupaikka oli, puuvanhus oli vääntynyt vuosisatojen kuluessa vallisevien puhurien mukaan. Mutta vaikka elämä ei ollut antanut parhaita lähtökohtia, näytti silti siltä että, että tämä aihki hallitsi seutukuntaa. Alempana, jokea reunustavat kynttiläkuuset olivat kuin tämän puun alamaisia, ikään kuin aihkilla olisi niille vuosisatoja kestävä julistus meneillään. Puiden jatkaessa ikiaikaista ja verkkaista eloaan, juoksi niiden ohitse pieni porotokka, ja joki jatkoi mustana lipumistaan.

 

Hahnemühle Hemp on ympäristöystävällisempi paperivalinta. Selluloosaa tuottava hamppu tarvitsee vähän ylläpitoa, kasvaa nopeasti eikä tarvitse torjunta-aineita. Hampun nopea kasvu tarkoittaa, että samalla viljelymaalla voidaan tuottaa enemmän selluloosaa kuin muilla raaka-aineilla. Hamppu tarvitsee kasvaakseen myös myös paljon vähemmän vettä, kuin tavanomaisempi selluloosan kasvatus.

Korkeatasoiset fine art -vedokset säilyvät jopa 100 vuotta normaalioloissa.

Vain muutama jäljellä